Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Aproape 2.000 de membri ai PDL Alba la mitingul organizat de democrat-liberali la Cluj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

miting pdl cluj01Mii de membri și simpatizanți ai PDL din toată țara au participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, la mitingul organizat de democrat-liberali. Din județul Alba au fost prezenți lideri ai partidului alături de aproape 2.000 de persoane din tot județul.

Printre cei care au luat cuvântul pe scena amplasată în Piața Lucian Blaga din centrul municipiului a fost și Mircea Hava, președintele organizației din Alba și vicepreședinte al partidului care, alături de Gheorghe Falcă și Dorin Florea, a fost prezentat ca făcând parte din grupul de primari ardeleni care au introdus niște standarde în administrație și standarde de civilizație în România.

Nu vreau să vorbesc despre Ponta și Guvernul său de mincinoși, Guvern care și-a trecut în C.V. ca prim loc de muncă funcția de ministru, vreau să vorbesc despre cei 25.000 de oameni care au venit aici și despre oamenii de acasă care iubesc România, pentru că ei sunt forța și ei ne vor salva”, a spus Mircea Hava în discursul său.

Mitingul organizat sâmbătă de PDL este a doua manifestare de amploare după cel organizat la București, la începutul lunii februarie, cu o participare la fel de numeroasă. Participanții au purtat pancarte cu mesaje antiguvernamentale. Evenimentul a debutat cu un spectacol folcloric susținut de Dumitru Fărcaș și Aurel Tămaș.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a participat, preferând să meargă la București la o dezbatere organizată de Mișcarea Populară pe motiv că nu mai are funcții de conducere în partid și că, din poziția de simplu membru, are o mai mare libertate de alegere.

[nggallery id=1320]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024 Și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paști, frumoasa și cocheta localitate Vinerea, care în prezent respiră un aer cu adevărat european, îmbracă straie festive. Obiceiul păștenilor, specific vinerenilor, inițiat în anul 1948 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea