Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gheorghe Damian: “S-a materializat cea mai mare victorie a ACoR”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Damian01S-a aprobat Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103 din 14 noiembrie 2013 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2014, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 703 din 15 noiembrie 2013.

Potrivit primarului comunei Ciugud, Gheorghe Damian, preşedintele Filialei Judeţene Alba a Asociaţiei Comunelor din România, “după lupte seculare, iată că, s-a materializat cea mai mare victorie a ACoR într-o perioadă în care nimeni nu mai spera”. După articolul 7 s-a introdus un nou articol, articolul 7a, care prevede, începând cu data de 1 iulie 2014, pentru funcţiile de demnitate publică alese de la nivelul administraţiei publice locale, înmulţirea coeficienţilor de ierarhizare cu valoarea de referinţă de 600 lei.

Pentru persoanele ale căror indemnizaţii stabilite pentru luna iunie 2014 sunt mai mari decât cele stabilite, se menţine în plată cuantumul indemnizaţiilor avute. Indemnizaţiile de şedinţă ale consilierilor locali şi judeţeni se stabilesc prin aplicare la indemnizaţiile corespunzătoare primarilor, primarului general, respectiv preşedinţilor consiliilor judeţene stabilite, conform prevederilor legale în vigoare, pentru luna decembrie 2013.

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României. (N.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea