Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Acţiune de voluntariat a clubului Leo Fortress Alba Iulia, cu ocazia zilei de 8 Martie

Dragoş Suciu

Publicat

în

actiune LEO 8 martie0310 martie 2014 | Clubul Leo Fortress Alba Iulia, o organizaţie nonguvernamentală de voluntariat formată din tineri ambiţioşi, încrezători şi dinamici a săvârşit o nouă acţiune, cu ocazia zilei de 8 Martie. „Leuţii” au împărţit doamnelor şi domnişoarelor buchete de ghiocei şi le-au urat un călduros La Mulţi Ani. Membrii clubului au împărţit peste 150 de bucheţele de ghiocei în zona Bulevardului Transilvaniei, aceasta fiind modalitatea lor de a sărbători Ziua Femeii în comunitate.

Tânăra echipă, formată din elevi şi studenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, a făcut o tradiţie din astfel de acţiuni realizate cu fel şi fel de ocazii, precum Paştele, Ziua Femeii, Ziua Naţională etc., dar şi din alte acţiuni caritabile menite să dezvolte comunitatea albaiuliană. Acţiunea de 8 Martie a început la ora 12:30 şi a durat aproximativ o oră şi jumătate, băieţii Clubului LEO Fortress Alba Iulia, dăruind doamnelor şi domnişoarelor care se aflau pe bulevard la acea oră, câte un bucheţel de ghiocei, care sunt şi vestitorii primăverii şi câte un pliant cu informaţii suplimentare despre club.

„Vrem să urăm tuturor doamnelor şi domnişoarelor, mamelor şi bunicilor, un călduros La Mulţi Ani şi o primăvară plină de bucurii. De asemenea, leuţii albaiulieni ţin să vă anunţe că vor avea multe surprize plăcute pentru cetăţenii oraşului în primăvara şi vara care urmează.” Alexandru Butuza – secretar LEO Fortress Alba Iulia”

Clubul LEO Fortress Alba Iulia a luat naştere în anul 2004, funcţionează sub motto-ul “We Serve” sau “nu este obligatoriu să fii Leo însă a fi Leo te obligă!”.

[nggallery id=1258]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea