Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ŞTIREA TA: Maşina de curăţat carosabilul din Alba Iulia, „bâzâietoare” pentru locuitori în toiul nopţii.” Ne strică somnul. Să schimbe programul de lucru”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maşina de curăţat carosabilul, a operatorului de salubrizare Polaris, dar mai exact programul de lucru al acesteia, le strică somnul albaiulienilor. Este de părere un cititor ziarulunirea.ro, care  ne scrie că zgomotul puternic produs de  utilaj pe timp de noapte trezeşte cetăţenii din somn şi le strică odihna. Acesta spune că „prin lege, şi chiar prin hotărâre de consiliu local, este interzisă perturbarea liniştii prin orice fel de mijloace”, astfel cere operatorului de salubrizare şi autorităţilor să fie schimbat programul de lucru.

„Ceea ce doresc să vă sesizez se referă la un aspect foarte deranjant pentru foarte mulţi locuitori ai oraşului şi anume la programul de lucru al maşinii de curăţat carosabil (cea care mătura şi aspiră). Deranjul pleacă de la orarul de lucru şi anume între 24.00 şi 05.00 şi de la zgomotul puternic produs de acest utilaj”, ne-a scris cititorul ziarulunirea.ro, la secţiunea Ştirea Ta.

Cititorul mai spune că, în plus, durează şi foarte mult.  „În intersecţii ( Cloşca x 1 Decembrie, Transilvaniei x 1 Decembrie, Goldiş x 1 Decembrie, etc.) durează şi 30-40 min. Uneori trece pe un sens în jurul orei 1.00, iar peste 40-50 min se întoarce pe celălalt sens). Din cauza vitezei mici de deplasare, implicit şi timpul de lucru ( respectiv de perturbare a liniştii) este mai mare, adică suficient să te trezească şi să-ţi strice odihna”, precizează cititorul.

Deşi i-a sesizat atât pe cei de la Polaris, operatorul de salubrizare în municipiu, cât şi pe cei din primărie, cititorul ne spune că „ei dau vina unii pe alţii privind programul de lucru”. „Poate dacă sesizarea se face prin intermediul presei vor fi mai receptivi şi vor schimba programul de lucru”, scrie cetăţeanul.

FOTO: arhivă
_____________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobişnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituţii publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ŞTIREA TA” iar reporterii noştri vor lua legătura cu tine. (Atenţie, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea