Rămâi conectat

Actualitate

14 februarie 2014, Ziua Îndrăgostiţilor. Ce spune cadoul de Valentine`s Day despre relaţia voastră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fiecare bărbat încearcă să-şi impresioneze persoana iubită cu fiecare ocazie, iar Ziua Îndrăgostiţilor este unul una dintre cele mai bune ocazii, pentru a dărui un cadou de neuitat. Află ce spune cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor despre relaţia voastră sau despre el.

Citeşte şi: Mesaje de valentine’s day • SMS -uri de ziua îndrăgostiţilor. Declaraţi de dragoste de Valentine `s Day. Mesaje haiose de Sfântul Valentin • Mesaje de ziua îndrăgostiţilor

Weekend-ul romantic
Doar câteva lucruri îţi fac plăcere pe lumea asta, şi weekend-ul romantic petrecut departe de ochii curioşilor este unul dintre ele. Asta e dragoste adevărată!
Cadou Ziua IndragostitilorVerdictul: Sunteţi aventuroşi, amuzanţi şi vă place să petreceţi timpul în compania persoanei iubite. O adevărată reţetă pentru succesul unei relaţii.

Inelul de logodna
Un cadou cam comun luând în considerare că e Ziua Îndrăgostiţilor, dar cui îi pasa? Este simbolul iubirii nemărginite şi al angajamentului faţă de persoana iubită. Plus că toate prietenele tale care nu au primit încă mult aşteptatul inel vor muri de invidie.
Verdictul: Angajamentul luat unul faţă de celalalt ne reaminteşte că iubirea este esenţa Zilei Îndrăgostiţilor, iar acest lucru se reflectă şi în relaţia voastră.

Citește și: Mesaje de 8 martie și felicitari de ziua femeii pentru femeile din viața voastră

Bijuteriile 
Acesta este un cadou decent dintr-un singur motiv: pietrele preţioase sunt rare, valoroase şi rezistă în timp, la fel ca şi relaţia voastră.
Verdictul: Relaţia voastră “străluceşte” ca toata lumea să o vadă.

Cadouri hand-made (făcute chiar de el)
Fie ca e un CD cu muzica ta preferata sau un voucher în care te programează pentru un masaj făcut de el la domiciliu, este evident că ţine foarte mult la tine şi a pus suflet in cadoul oferit. Atenţie! Uita-te mereu la marfă, nu la eticheta de preţ!
Verdictul: Relaţia voastră se bazează pe un respect reciproc şi pe iubire adevărată. Preţuieşte-o!

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Cina pregătită de el
Mâncarea poate fi seducătoare. Mâncarea pregătită de iubitul tău e de-a dreptul delicioasa? Savurează fiecare îmbucătură pentru ca nu va fi nevoie sa te duci foarte departe pentru a primi şi un desert.
Verdictul: Iubitul tău este o persoană cu picioarele bine înfipte în pământ în care îţi poţi înfige colţii liniştita. Pofta buna!

Cină la un restaurant de lux
Chiar daca nu e cea mai originala alegere poate fi oportunitatea perfecta pentru amândoi pentru a vă relaxa şi a vă încânta simţurile, si de ce nu pentru a va (re)cunoaşte.
Verdictul: Relaţia voastră nu are nevoie de fluturi în stomac pentru a păstra vie flacăra iubirii. Să închinam pentru asta!
Ciocolata
Acesta este cadoul pe care tatăl tău îl aduce mamei tale în fiecare an de Ziua Îndrăgostiţilor? Eventual cumpărat de la magazinul din cotul casei? Probabil nu e chiar relaţia perfectă în viziunea ta, nu?
Verdictul: Nu te lasă păcălita! Bomboanele de ciocolata scot în evident blandetea şi bunătatea lui fata de tine. Pe lângă cadouri, la fel de important e să îi transmiți mesaje de Valentine’s Day

Sursa Kudila.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea