Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 10.000 de elevi sărmani primesc gratuit rechizite

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru anul şcolar 2011 – 2012, 10485 de elevi sărmani vor beneficia gratuit de rechizite şcolare în valoare totală de 178.769,25 lei, respectiv 17,05 lei, fiecare. Este vorba despre copii de clasele I – VIII care provin din familii al căror venit mediu net pe membru de familie realizat în luna iunie 2011 a fost de cel mult 50 la sută din valoarea salariului minim brut pe ţară. A existat o problemă de neconformitate a pachetelor primite la începutul lunii septembrie de la furnizor – Editura Herra Piteşti, fapt pentru care un lot a fost returnat şi din această cauză există o întârziere în furnizarea rechizitelor către anumite şcoli, dar care este pe cale să se reglementeze.
 Pachetele cu rechizite vor fi distribuite în perioada următoare, astfel: 1.537 pachete pentru elevii din clasa I-a, 3.982 pachete pentru elevii din clasele II-IV, 3.743 pachete pentru elevii din clasele V-VII şi 1.223 pachete pentru elevii din clasa a VIII-a. Componenţa pachetelor diferă de la un ciclu de învăţământ la altul, dar nu lipsesc creioanele, stiloul, guma, rigla, penarul, acuarelele, caietele simple şi cele speciale. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ACCIDENT în Petrești: Coliziune între două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | ACCIDENT în Petrești: Coliziune între două mașini Un accident s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30 în Petrești. Este vorba de două mașini implicate. Revenim cu amănunte. Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI Ultimele știri publicate în Ziarul Unirea VIDEO | ACCIDENT în Petrești: Coliziune între două mașiniCreștere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea