Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

De la bal, la spital! Un minor din Cugir, beat la volanul unei mașini, a fost oprit ferm de un stâlp de electricitate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, la ora 3.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în dreptul imobilului cu nr. 64, de pe strada Ion Creangă din Cugir, un autoturism a lovit un stâlp.

Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că A.D.V., un minor în vârstă de 17 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism din directa Piaţa Complex către Piaţa 1 Mai, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului minorul a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde s-a constatat că era sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior A.D.V. a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale suplimentare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 29/30 decembrie 2013, minorul a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul autoturismului cu care a comis accidentul, într-un local public din Cugir.

La un moment dat, profitând de neatenţia proprietarului autoturismului, a sustras cheile autoturismului pe care l-a condus prin Cugir.

Poliţiştii au întocmit pe numele minorului acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii  infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea