Rămâi conectat

Curier Județean

Mezeluri expirate și produse deținute fără acte de proveniență confiscate dintr-un magazin din Arieșeni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În baza planului de acţiune „VATRA 2013”, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni şi ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au efectuat, vineri, un control la o societate comercială din comuna Arieşeni.

Cu această ocazie, conform art. 2, lit. a şi c din Legea 12/1990, au fost confiscate fructe, legume şi produse de panificaţie pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă precum şi mezeluri care aveau termenul de valabilitate expirat, în valoare totală de 3.512 lei.

Faţă de administratorul societăţii, V.J. s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform art. 1, lit. d şi e din Legea 12/1990, republicată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, a început în această seară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a orașului Teiuș. Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea