Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier mortal la Sebeș: Un TIR a trecut peste un bărbat care traversa strada

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost surprins și accidentat de un TIR, în apropiere de trecerea de pietoni de pe str. Lucian Blaga din Sebeș.

Victima a fost transportată de urgență la spital. La locul accidentului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Potrivit reprezentantului IPJ Alba bărbatul a fost rănit grav, se pare că TIR-ul i-ar fi trecut peste membrele inferioare. La spital starea lui s-a agravat, a intrat în stop cardio-respirator iar medicii încearcă să-l resusciteze.

UPDATE 2: Din cauza rănilor suferite, bărbatul accidentat nu a mai putut fi salvat. Acesta a decedat la Spitalul Sebeș, în jurul orei 14.30.

Astăzi la ora 13.05, pe str. Lucian Blaga din Sebeș, M.V.C., de 36 de ani, din Brașov, în timp ce conducea un TIR cu semiremorcă, nu a acordat prioritate de trecere lui D.A., în vârstă de 63 de ani, din Săsciori, care era angajat în traversarea străzii pe lângă marcajul pietonal. Victima a fost transportată la Spitalul Sebeș unde, în urma rănilor suferite a decedat. Conducătorul auto a fost testat pentru depistarea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea