Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident mortal în zona comunei Noșlac. Un bărbat a fost strivit de lemnele pe care le transporta cu căruța de la pădure

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina politie noapteaUn bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Noșlac a fost găsit decedat duminică seară pe un câmp din apropierea comunei.

Acesta a fost strivit de mai multe lemne pe care  tocmai le luase de la pădure și pe care le transporta cu o căruță trasă de cal.

Bărbatul pecase la pădure după lemne pe zi. După mai multe ore calul s-a întors acasă singur și cu căruța goală. Un vecin care a văzut calul fără stăpân a sunat la 112. Victima a fost găsită la scurt timp de polițiști și locanici, sub o grămadă de lemne, pe un câmp din apropiere.

Corpul bărbatului va fi transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și  stabilirii exacte a cauzei morții. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul.

UPDATE:În seara zilei de 08.12.2013, ora 19,27, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie  Rurală Ocna  Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locul numit ,,Sub Vii’’de pe raza comunei Noşlac, a fost găsita o persoană decedată. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că N.I., de 50 de ani, din comuna Noşlac, în timp ce se deplasa spre domiciliu cu o căruţă încărcată cu lemne, s-a răsturnat şi a fost prins sub încărcătura de lemne. Cercetările sunt continuate”, a comunicat reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea