Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

La Casa de Asigurări a Avocaților Filiala Alba, alegeri cu… repetiție?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ieri, avocații din Baroul Alba și-au ales noua conducere a Filialei locale a Casei de Asigurări, respectiv Consiliul de Administrație și Comisia de Cenzori.

În Consiliul de Administrație au fost aleși de către Adunarea Generală avocații: Cojan Constantin, Baco Mihai și Savu Evelina Carmencita, iar în Comisia de Cenzori: Crișan Mircea, Moisa Petru și Stroe Simona.

Președintele Casei de Asigurări a Avocaților Filiala Alba urma să fie ales de, și dintre membrii Consiliului de Administrație, la prima ședință a acestuia. Dar, socoteala din… Statut nu se potrivește întotdeauna cu cea din ședință pentru că după validarea alegerilor, avocatul Mihai Baco, proaspăt ales în Consiliul de Administrație, și-a anunțat demisia.

Prin urmare este evident că noul Consiliu de Administrație nu poate funcționa doar cu 2 membri, așa că foarte probabil, cel puțin parțial, alegerile vor fi… cu repetiție, iar avocații din Alba vor trebui să se întâlnească într-o nouă ședință, pentru a alege din nou un membru în CA.

[nggallery id=813]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea