Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Diaconescu și conducerea PP-DD, la Alba Iulia de 1 Decembrie. Sărbătoarea Marii Uniri se anunță senzațională

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Diaconescu este primul lider de partid care și-a confirmat până acum prezența la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Și nu vine singur, ci însoțit de conducerea centrală a PP-DD, președintele Simona Man, primvicele Diana Voiculescu, Secretar General Liviu Neag și liderul de grup de la Senat – Haralambie Vochițoiu și bineînțeles, deputatul PP-DD de Alba – Cornel Comșa.

Potrivit liderului filialei din Alba a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, prezența la Alba Iulia a conducerii centrale a partidului reprezintă un “gest de respect pentru momentul unic în istoria românilor care este Marea Unire, participând, ca în fiecare an, la evenimentele oficiale si populare din orașul Unirii.

Conducerea PP-DD va sosi la Alba Iulia în 30 noiembrie, va participa la toate momentele solemne din programul dimineții de 1 Decembrie, după care va avea o intâlnire cu membrii PP-DD Alba la noul sediu al organizației județene, de pe strada Mărășești. Ca un simbol al unității și solidarității transilvanenilor, la Alba vor veni delegați ai PP-DD din judetele Mures, Hunedoara, Cluj si Sibiu.

Cornel Comșa și conducerea PP-DD consideră ca fiecare lider național de partid și toți demnitarii de frunte ai statului român ar trebui sa fie prezenți în orașul nostru, “mai ales de 1 Decembrie, pentru a cinsti cum se cuvine unitatea neamului românesc.”

„Cred că patriotismul nu este un sentiment vetust, cred ca fiecare om politic trebuie sa simtă în mod natural chemarea de a fi prezent în inima țării, la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Fiecare om politic trebuie să aibă în minte actul istoric de la 1918, cu fiecare ocazie în care acțiunile lui politice îl indepartează de identitatea și fibra națiunii noastre române. Nu avem nevoie de atenția Guvernului României, avem nevoie de luciditatea membrilor lui in abordarea problemelor și atitudinilor care definesc o natțe. Nația română”, a declarat  Cornel Comșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea