Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO: Accident rutier mortal în Alba Iulia – un bărbat de 49 de ani a decedat după o coliziune între două autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Alba Iulia, la intersecția străzilor Traian cu Luminii.

Potrivit polițiștilor este vorba despre o coliziune între două autovehicule. La locul accidentului acționează și un echipaj de descarcerare pentru a debloca una dintre victime.

UPDATE 1: Accidentul a fost provocat de un tânăr aflat la volanul unui autoturism Dacia care nu a acordat prioritate în intersecție unui autoturism BMW condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului a fost rănit grav un bărbat în vârstă de 49 de ani – pasager în Dacia (tatăl șoferului) iar o femeie din același autoturism și șoferița BMW-ului au suferit răni ușoare. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații și tratament medical de specialitate.

Reprezentantul IPJ Alba a precizat că bărbatul blocat în mașină, pentru care a fost nevoie de descarcerare, era inconștient în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD.

UPDATE 2: ”P.H.P. de 23 de ani, din Meteș, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1310, pe str. Traian din Alba Iulia, nu a respectat indicatorul ”Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care venea de pe str. Luminii, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului P.P. de 49 de ani, pasager în Dacia a suferit răni grave în zona capului și a decedat ulterior la spital. Conducătorii auto și o femeie pasageră în autoturismul Dacia au suferit răni ușoare. În urma testării s-a stabilit că șoferii nu au consumat alcool. Cercetările continuă”, a precizat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

[nggallery id=745]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea