Rămâi conectat

Sport

Metalul Aiud a pierdut cu 0-3 partida cu Mureşul Vinţu de Jos

Tudor Stan

Publicat

în

Mureşul Vinţu de Jos a pierdut meciul disputat în urmă cu 2 etape în compania echipei Cuprirom Abrud la „masa verde” cu scorul de 0-3, deşi în momentul când a fost oprită partida, jucătorii din Vinţ se aflau în avantaj pe tabelă. După ce au pierdut pe teren partida programată etapa trecută contra echipei Metalul Aiud, Mureşul Vinţu de Jos a fost declarată câştigătoare de către Comisia de Disciplină din cadrul AJF Alba.

Metalul Aiud a pierdut 3 puncte mari, din cauza neatenţiei, iar Mureşul Vinţu de Jos acumulează cu această victorie la „masa verde”, 10 puncte în clasamentul Ligii a IV-a.

*Penalizări mari pentru Arena Alba Iulia

După ce în meciul trecut, disputat împotriva echipei Olimpia Aiud, Arena Alba Iulia a rămas fără 3 jucători de câmp, Comisia de Disciplină a dictat amenzile pentru indisciplinaţii echipei conduse de către Ştefan Fogoroşi, eliminat şi el la partida de sâmbătă.

*R. Dendiu a primit 3 etape de suspendare şi o amendă de 100 lei.

*M. Florea a primit 4 etape de suspendare şi o amendă de 150 lei.

*Brânză va lips doar o etapă

*Antrenorul Fane Fogoroşi nu va putea lua loc pe banca echipei sale 3 etape şi va trebui să achite şi o penalitate de 150 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea