Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident pe DN 1, între Sebeș și Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 14.00, pe DN 1, între Sebeș și Sibiu, la intersecția cu drumul  către localitatea Cunța din județul Alba.

O persoană a fost rănită în urma impactului dintre două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sensul de circulație Sebeș-Sibiu este blocat, până ce polițiștii vor finaliza cercetările la fața locului.

UPDATE 1: Accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism marca Opel, care s-a angajat fără să se asigure suficient în depășirea unui autocamion, în direcția Sebeș-Sibiu. Încercând să evite un alt autocamion care se deplasa regulamentar din sensul opus, șoferul Opel-ului a revenit pe banda sa, acroșând autocamionul pe care intenționa să îl depășească. În urma coliziunii însă, autoturismul s-a răsturnat în șanț, iar șoferul aflat la volanul acestuia a fost rănit.

Traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri.

UPDATE 2:La data de 04.11.2013, ora 13.31, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au intervenit la un accident rutier ce a avut loc pe DN 1, la km 352+110 m, în afara localităţii Cunţa.

Ca urmare a cercetărilor efectuate la locul producerii accidentului, poliţiştii au stabilit faptul că Alexandra R., de 24 ani, din Cugir, în timp ce a condus un autoturism pe DN 1, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care tracta o remorcă, ansamblu condus de Ioan P., din judeţul Arad,  intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătoarea auto, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Mulțumim cititorului – martor la eveniment care ne-a trimis imaginile.

[nggallery id=590]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea