Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar în Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Pe 3 locuri s-au ”bătut” 14 candidați – vezi mediile obținute

camera notarilor publici albaCamera Notarilor Publici Alba Iulia a publicat rezultatele examenului pentru dobândirea calității de notar stagiar. Pentru cele 3 posturi scoase la concurs s-au înscris 14 candidați dintre care trei nu ar reușit să treacă de prima probă.

Cei trei candidați care au obținut mediile cele mai mari, fiind admiși pe posturi sunt: Teodor Ioan Coman (media generală 8,79), Simina Iustina Cărunta (media generală 8,47) și Larisa Maria Daj (media generală 8,26).

Ceilalți 11 participanți la examen au fost: Ioana Nicoleta Gheberta – media generală 8,13; Mădălina Damian – 7,83; Mihaela Ioana Pleșa – 7,09; Adelina Mărgineanu – 6,65; Alexandru Munteanu Cismașu – 6,55; Adriana Anca – 6,33; Sebastian Mircea Ursa – 5,89; Mariana Simona Burian – 7,35 media la proba orală (absentă la proba scrisă); Camelia Elena Ploeșteanu – 5,75 la proba orală, Mădălina Dumitru – 5,68 la proba orală, Ioan Ovidiu Vonica – 3,56 la proba orală (ultimii trei nu s-au calificat pentru a susține proba scrisă).

Cele două probe care fac parte din examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar s-au desfășurat în 21 octombrie (proba orală de testare a cunoștințelor privind legislația notarială) și 28 octombrie (proba scrisă constând într-un test grilă de verificare a cunoștințelor teoretice din domeniul dreptului civil).

Conform regulamentului, pentru a promova examenul candidații trebuiau sa obțină media 8, dar nu mai puțin de 7 la fiecare dintre cele două probe.

La nivel național au fost scoase la concurs 61 de posturi, dintre care 3 în Alba Iulia.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial de vineri, 1 noiembrie, la Camera Notarilor Publici Alba Iulia numărul locurilor actualizate în anul 2013 este de 138; numărul notarilor în funcție este de 130; sunt 4 locuri vacante destinate examenului de definitivat iar 4 notari publici sunt suspendați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea