Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Olimpia şi-a spălat păcatele în faţa propriilor suporteri după umilinţa din etapa trecută *2-1 contra echipei FC Cugir

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce etapa trecută, Olimpia Aiud a fost umilită de către Dalia Sport Daia Română cu un neverosimil 6-0, în etapa cu numărul 10, aiudenii s-au revanşat şi au trecut de formaţia clasată pe podiumul Ligii a IV-a, FC Cugir. Scorul final al partidei a fost 2-1.

*Olimpia Aiud – FC Cugir 2-1 (1-1): Drăgan (37), Ponoran (46, penalty) / Rancea (28).

Marcatorul singurului gol al cugirenilor, Rancea a fost eliminat în minutul 90, pentru cumul de cartonaşe galbene.

„Dupa un meci viu disputat, in care ambele echipe si-au dorit cu ardoare victoria, pana la urma OLIMPIA, mai motivata, a reusit sa o si obtina. As vrea sa fac mini comentarii vis a vis de meci ; golul oaspetilor, la 0-1 a fost de fapt un autogol, Ponoran inscriind in propria poarta involuntar, in urma unei tineri (de catre Rancea), mingea l-a lovit pe jucatorul nostru in ceafa, din doi metri si a ricosat in propria poarta. De asemenea domnii Simu si Muntean nu se dezmint, vociferand la fiecare fluier al arbitrului, iar dupa joc acuzand arbitri, cum ca ar fi primit bani, din partea noastra. Pacat de atmosfera creata de catre cei doi conducatori ai oaspetilor. La juniori, echipa oaspete a ajuns cu douazeci de minute mai tarziu, nu au anuntat ca intarzie, astfel ca dupa trecerea timpului regulamentar (15 min.) arbitri au fluierat finalul jocului (un 3-0 mai convenabil pentru oaspeti, decat rezultatul care s-ar fi inregistrat pe teren„, a afirmat Ioan Demeter, conducătorul Olimpiei.

Etapa a 10-a: *sâmbătă 2 noiembrie, ora 15.00: CS Ocna Mureş – Arena Alba Iulia, Rapid Teiuş – Dalia Sport Daia Română, Viitorul Sântimbru – Energia Săsciori; *duminică, 3 noiembrie, ora 15.00: Inter Ciugud – Performanţa Alba Iulia, Industria Galda de Jos – Metalul Aiud, Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea