Rămâi conectat

Societate

Paul Bălgrădean – Împătimitul manelelor vrea să devină fotbalist. Idolii lui sunt Florin Salam şi Vlad Chiricheş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Paul Bălgrădean este un împătimit al manelelor şi participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia pentru a se face cât mai cunoscut. Se descrie ca fiind hazliu şi vorbăreţ. Pentru bal el a pregătit o pantomimă cu manele, pe care o va juca alături de un prieten şi speră ca aceasta să fie spre amuzamentul colegilor săi.

Manelele sunt viaţa lui, iar în acest sens Paul ne-a declarat că îi ascultă cu plăcere de fiecare dată pe Nicolae Guţă şi Florin Salam, cei mai cunoscuţi manelişti din România. Şi dacă gustă acest gen de muzică lui Paul îi plac fetele şi „să cheltuie banii banii”, iar piesa lui preferată este Saint Tropez, interpretată de „regele” Florin Salam.

Junior la echipa de fotbal FC Miceşti, modelul său din domeniul sportului este Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale, proaspăt transferat la echipa de fotbal Tottenham Hotspur. Paul ne-a spus că este un tip ambiţios pe teren şi că are un „şut” foarte bun. Dacă nu va avea succes în domeniul sportului, Paul şi-ar dori să devină hair stylist şi, atenţie, i-ar plăcea să tundă pe manele. Are 1,60 înălţime şi 60 de kilograme.

Dacă îţi place Paul Bălgrădean apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister  Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=506]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Alba, pregătește o nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) – sucursala Alba (cu sediul la Cugir) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea