Rămâi conectat

Politică Administrație

PDL Alba își alege conducerea în luna noiembrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Senatorul democrat-liberal Alexandru Pereș a anunțat vineri că în data de 23 noiembrie va avea loc Convenția Județeană a Partidului Democrat-Liberal, în prezența a peste 700 de delegați din toate organizațiile locale.

Ne vom alege Biroul Permanent Județean care va fi format din președinte, doi prim-vicepreședinți, un secretar general, patru vicepreședinți pe domenii de activitate, opt secretari responsabili pe domenii de activitate. Din Biroul Permanent vor mai face parte și președinții organizațiilor interne, respectiv cea de femei, de tineret, a oamenilor de afaceri și a persoanelor de vârsta a treia. Dorim să fie un eveniment de maximă importanță pentru membrii PDL Alba, mai ales că ne așteaptă două exerciții democratice de alegeri, europarlamentarele și prezidențialele, la care fiecare dintre organizațiile județene va trebui să-și aducă un aport cât mai substanțial iar organizația noastră este una dintre cele mai importante la nivel național cu o contribuție esențială în ceea ce privește numărul de voturi aduse la astfel de alegeri”, a declarat Alexandru Pereș.

Senatorul PDL a mai precizat că în perioada imediat următoare, la nivel național, la Birourile Organizațiilor Județene PDL se depun candidaturile pentru președinția României. Cei care aspiră la această funcție vor prezenta și un proiect, denumit ”Proiect de țară”. Poate candida orice membru de partid care îndeplinește condițiile menționate în statutul PDL.Va exista și o campanie electorală internă astfel încât ”electorul să poată decide care este cel mai bun candidat”.

De asemenea, în următoarea perioadă organizațiile județene vor face propunerile și pentru candidații pentru alegerile europarlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea