Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Cină festivă cu şapte „cupluri de aur”, la Ciugud

Alexandra Mates

Publicat

în

Şapte cupluri din comuna Ciugud şi-au sărbătorit anul acesta nunta de aur, iar din respect pentru acestea, că au reuşit să rămână împreună la bine şi la greu timp de peste o jumătate de secol, Primăria comunei Ciugud a organizat marţi un eveniment special, dedicat lor.

În cadrul unei cine festive organizate la Căminul Cultural din comună, cuplurile au împărtăşit fiecare secretul longevităţii în doi, iar primarul Gheorghe Damian le-a premiat cu diplome de merit, buchete de flori şi plicuri cu sume de bani.

„Poveştile de viaţă ale părinţilor sau bunicilor noştri nasc în noi sentimente de respect şi uimire. Poate că drumul lor nu a fost mereu lipsit de obstacole, dar au avut puterea să treacă cu dragoste, demnitate şi înţelegere peste provocările pe care viaţa le-a adus în calea lor.   Familia este aşezământ dumnezeiesc şi nucleu de bază al societăţii, iar felul în care aceste cupluri au îmbinat cele două principii pentru a da naştere unora noi este extraordinar. Într-o societate în care conceptul de familie este tot mai abstract, 50 de ani petrecuţi împreună reprezintă cel mai grăitor exemplu oferit generaţiei de astăzi”, a declarat Gheorghe Damian, primarul comunei.

Primăria comunei Ciugud a organizat anul acesta cea de-a cincea ediţie a evenimentului “Nunta de Aur”.
[nggallery id=280]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba SC APA CTTA SA Alba, a anunțat sâmbătă, că mai multe localități din Alba vor rămâne fără apă, în contextul golirii rezervoarelor de înmagazinare din cauza caniculei din ultimele zile. Citește și: FOTO | AVARIE la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea