Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Protestele anti RMGC continuă la Câmpeni. Peste 300 de localnici manifestează în aceste momente

Bogdan Presecan

Publicat

în

Chiar dacă minerii de la Roșia Montană au renunțat momentan la acțiunea de protest, manifestațiile de stradă de la Câmpeni împotriva demarării proiectului RMGC continuă .

Peste 300 de localnici din Munții Apuseni s-au adunat astăzi, începând cu orele 14.00, în fața la Hanul Motilor din orașul Cîmpeni pentru a protesta, sub sloganul UNITI SALVĂM ROȘIA MONTANĂ!.

Este cel de-al treilea miting organizat  în ultimele 5 zile la Câmpeni, localitate situată la doar 15 kilometri distanță de Roșia Montană.

“Moții sunt greu de urnit, dar odată porniți, sunt foarte greu de oprit!”, remarca unul dintre participanții la acțiune.

Marșul este autorizat de primărie, se desfășoară pașnic și se așteaptă ca numărul participanților să crească semnificativ în ora care urmează.

UPDATE: Protestul s-a încheiat în jurul orelor 16.00. Moții au scandat lozinci împotriva proiectului RMGC, împotriva guvernanților și au ascultat cântece patriotice la o stație improvizată la fața locului.

La plecare toți cei prezenți au convenit să revină în stradă pentru a-și face vocea auzită până la București, duminică, 22 septembrie.

foto: C.V.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea