Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gicu Grozav a debutat pentru Terek Groznîi, eşec la Zenit! Dinu Moldovan a prins poarta la Ponferradina

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transferat la Terek Groznîi, albaiulianul Gicu Grozav a debutat pentru noua sa echipă, aseară în etapa a 8-a a Campionatului Rusiei. Fostul atacant de la Petrolul Ploieşti a bifat ultimele 14 minute din meciul extern cu Zenit St. Petersburg, pierdut cu 0-2 (0-2). Terek este penultima în ierarhie, cu numai 3 puncte, fără victorie şi etapa viitoare va juca acasă cu Krasnodar.

Fostul unirist va împlini 23 de ani în 29 septembrie şi a fost vândut de „lupii galbeni” pentru suma de 2,5 milioane de euro, din care, din taxa de solidaritate Unirii Alba Iulia îi va reveni aproximativ 75.000 de euro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE:

Gicu a fost titular în meciul pierdut de Terek acasă cu Krasnodar, scor 0-1, şi a fost înlocuit în minutul 68.

Un alt albaiulian, portarul Dinu Moldovan (fost la „U” Cluj) a debutat în Segunda Division în etapa trecută, la partida Ponferradina – Gijon 2-2, din etapa a 4-a şi a avut meci duminică seară, în deplasare la Alcorcon, fiind titular în victoria cu 1-0. Albaiulianul mai bifase în acest sezon şi partide contând pentru Cupa Spaniei.

În vârstă de 23 de ani, Dinu Moldovan a plecat la Scoala de fotbal Ardealul, apoi în Spania la Espanyol  Barcelona, de unde a revenit vara trecută la Astra Giurgiu. Ponferradina este pe locul 13 în Spania, liga a doua, după 5 runde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea