Rămâi conectat

Curier Județean

Hoţii de fier vechi nu au liber în week-end

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lAgenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Cugir, au identificat, pe strada Rozelor din Cugir doi bărbaţi de 23 şi 25 de ani, ambii din Cugir, care transportau cu un cărucior de mână o piesă metalică cu o greutate de aproximativ 250 kg. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că piesa metalică fusese sustrasă de către cei doi, cu puţin timp în urmă, din incinta unei societăţi comerciale din Cugir. Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Aiud, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de componente metalice din curtea unei societăţi comerciale din Aiud. Din cercetări s-a stabilit că T.I. de 29 de ani şi F.I., de 41 de ani, ambii din Aiud, au sustras elemente metalice, în valoare totală de 300 lei, rezultate în urma dezmembrării unor vagoane, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase din Aiud. Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea