Rămâi conectat

Politică Administrație

Elevi din județul Alba, beneficiari ai proiectului de 48.100 euro – Cetățenie și educație prin media în context european

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consiliul Județean Alba urmează să aloce suma de 7.025 de euro pentru co-finanțarea proiectului „Cetățenie și educație prin media în context european”, selectat pentru finanțare de către Comisia Europeană în cadrul Lifelong Learning Programme, Comenius Regio Parteneriship.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 48.100 de euro, echivalentul a 216.450 de lei, din care 7.025 de euro, adică 31.612,5 lei va fi contribuție din partea Consiliului Județean și 41.075 euro (184.837,5 lei), din partea Comisiei Europene.

Cordonatorii proiectului, ce are ca scop îmbunătățirea colaborării între instituții în vederea dezvoltării aptitudinilor elevilor, precum inițiativa, spiritul anteprenorial, creativitatea, expresia artistică, sunt Consiliul Județean Alba și instituția corespondentă din regiunea Marche, Italia.

Beneficiarii programului vor fi Colegiul Tehnic „Apulum”, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, Casa Corpului Didactic Alba și Asociația Alba Manche Împreună.

Elevii și profesorii implicați în acest proiect, ce se va desfășura pe o perioadă de 23 de luni începând din septembrie 2013 și până în iulie 2015, vor avea de conceput materiale media – având ca și  temă cetățenia europeană. Producțiile realizate de aceștia vor fi prezentate în cadrul „Festivalului European de Film Școlar”, care urmează să se desfășoare în regiunile partenere, Alba și Marche.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea