Rămâi conectat

Actualitate

Şef nou la SRI Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Începând cu data de 1 septembrie 2011, noul şef al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană Alba, este colonelul Dorin Ioan David, fost şef al Direcţiei Judeţene de Informaţii Hunedoara. Acesta îl înlocuieşte din funcţie pe fostul director, Ioan Tarnu, care, după cum ştiţi, este judecat alături de alţi 32 de inculpaţi în dosarul furturilor de utilaje agricole din mai multe ţări europene, dosar în care Tarnu este acuzat de sprijinirea grupului infracţional. Tot din data de 1 septembrie există şi un nou director adjunct la SRI Alba, în persoana fostului şef al SRI Sibiu, Valentin Giupana (foto). Acesta din urmă a fost detaşat, se pare, în urma unui incident produs în judeţul Sibiu: implicat într-un accident de circulaţie în urmă cu o lună, actualul director adjunct al SRI Alba a părăsit locul producerii accidentului, îngreunând astfel cercetările. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tarife mai MARI pentru colectarea deșeurilor în zona 1: Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș. Două majorări solicitate de RER VEST & RETIM într-un singur an!

Bera Larisa

Publicat

în

Tarife mai MARI pentru colectarea deșeurilor în zona 1: Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș. Două majorări solicitate de RER VEST & RETIM într-un singur an! Prețurile pentru serviciile de colectare a deșeurilor în zona Alba Iulia, prestate de asocierea RER VEST– RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, urmează să fie majorate. Modificarea tarifelor a fost cerută […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea