Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proiect: Magistrații condamnați pentru corupție ar putea rămâne fără pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, are pregătit un proiect de lege prin care se anulează pensiile de serviciu ale magistraţilor condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie, a anunţat, marţi seară, premierul Victor Ponta.

Actul normativ va fi pe masa Parlamentului la 1 septembrie a precizat premierul, care şi-a exprimat temerea că Guvernul va fi dat în judecată în momentul aplicării acestei măsuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit şefului Executivului, 90%-95% din magistraţi sunt  corecţi, dar nu trebuie să „ne facem că nu ştim” că toate contractele de restituiri de proprietăţi şi cele de achiziţii publice durează trei ani pentru că sunt hotărâri judecătoreşti care se bat cap în cap.

Dacă se face curăţenie în magistratură, e în folosul României şi al magistraţilor corecţi, care sunt toţi trataţi la pachet ca fiind judecător sau procuror corupt„, a mai spus Ponta.

SURSA: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea