Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bilanțul Poliției Locale Alba Iulia pe primul semestru al acestui an

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bilanţul Poliţiei Locale Alba Iulia, pe primul semestru al anului 2013 a fost prezentat astăzi în cadrul Comisiei Locale de Ordine Publică.

În perioada de referinţă, poliţiştii locali s-au axat pe îndeplinirea sarcinilor stabilite prin ”Planul de Ordine şi Siguranţă Publică al municipiului Alba Iulia” şi au avut ca obiective fundamentale: creşterea siguranţei cetăţeanului; prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi infracţionale; alte misiuni în conformitate cu prevederile Legii nr.155/2010.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În primele 6 luni ale anului, la dispeceratul poliţiei locale au fost primite un număr de 1.039 sesizări telefonice, toate fiind direcţionate operativ către patrulele din zona de competenţă, pentru a fi soluţionate.

Au fost constatate şi încheiate un număr de 928 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 45.450 lei (31% amenzi; 69% din sancţiuni sunt avertismente scrise).

Dinamica sancţiunilor contravenţionale în funcţie de încadrarea juridică se prezintă astfel: 46% din sancţiuni au fost încheiate pentru nereguli privind circulaţia pe drumurile publice; 31% pentru încălcarea legislației privind gospodărirea municipiului; 15% pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice; 8% pentru încălcarea altor acte normative.

Dintre cei sancționați mai mult de jumătate (52%) sunt cetățeni domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, 34% sunt contravenienţi din alte localităţi din judeţul Alba iar 14% provin din alte judeţe din ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce

Bogdan Ilea

Publicat

în

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce Sărbătoare MARE pentru creştin-ortodocşi, astăzi. În fiecare an, pe 5 mai, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta Mare Muceniţă Irina. Singura fiică a lui Liciniu, rege în Cetatea Maghedon, aceasta s-a născut păgână, iar numele ei a fost la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea