Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Locuri de muncă vacante la data de 6 august 2013, în județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

locuri de munca5Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba a publicat lista locurilor de muncă vacante la data de 6 august 2013, în Alba Iulia, Blaj și Sebeș. Se oferă job-uri atât pentru personal calificat cât și pentru cei cu studii superioare. Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon de mai jos:

*ALOFM Alba  – 0258/831137          

Se caută: 10 consilieri financiari; 3 coordonatori compartiment colectiv; 5 cusători articole piele și înlocuitori; 10 confecționeri încălțăminte; 3 fierari-betoniști; 3 dulgheri; 1 bucătar; 1 tehnician pentru sisteme de detecție și supraveghere video; 1 zugrav; 1 zidar; 1 măcelar; 2 vânzătoare; 2 șoferi categoria C; 1 strungar; 30 de muncitori necalificați în confecții; 43 confecționeri îmbrăcăminte.

*Punct de lucru Blaj – 0725/225883

Se caută: 50 de operatori CNC; 1 inginer specializarea mecanică; 5 muncitor specializarea mecanică.

*Punct de lucru Sebeș  – 0725/225885

Se caută: 1 mecanic întreținere; 2 cusătoare; 1 femeie de serviciu; 9 primitori-distribuitori; 27 de maanipulanți mărfuri; 3 organizatori producție; 12 mașiniști la mașini mobile; 4 ingineri specializarea mecanică; 1 inginer specializarea electromecanică; 6 electricieni  de întreținere; 4 lăcătuși mecanici; 1 inginer de sistem în informatică; 1 bucătar; 1 ajutor bucătar; 1 persoană pentru întreținere pensiune; 1 muncitor necalificat; 1 fasonator mecanic; 1 ifronist; 1 tăietor fer. panglică; 1 circularist; 1 operator JCB; 1 conducător sector.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO: A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud Festivalul CoBuild și-a deschis ieri larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea