Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident grav de muncă la SC Incov SA din Alba Iulia. Un bărbat din Teiuș, transportat în comă la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident grav de muncă a avut loc luni dimineață la la SC Incov SA din municipiul Alba Iulia. Un angajat al fabricii a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba, în stare comatoasă, după ce a căzut de la doi metri înălțime accidentându serios.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, angajatul este din Teiuș și în timp ce se afla ridicat pe un elevator pentru a înlătura izolația unei țevi din incinta societății, s-a dezechilibrat și a căzut de la circa doi metri înălțime, izbindu-se de sol.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Polițiștii din cadrul IPJ Alba au deschis un dosar de cercetare și investighează condițiile în care s-a petrecut accidentul de muncă, în vederea stabilirii cauzelor și a celor responsabili.

Inspectorii ITM Alba cercetează de asemenea dacă au fost respectate normele legale de protecție a muncii și cine se face vinovat de producerea accidentului.

UPDATE taport IPJ Alba: Luni 22 iulie, orele 10,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SUNAU 112  cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia s-a produs un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.G., de 53 de ani, din  Teiuş, angajat al societăţii, în timp ce efectua lucrări la o înălţime de cca. 2 metri, a căzut din containerul ridicat la acea înălțime cu ajutorul unui motostivuitor.

În urma accidentului, muncitorul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea