Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident grav de muncă la SC Incov SA din Alba Iulia. Un bărbat din Teiuș, transportat în comă la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident grav de muncă a avut loc luni dimineață la la SC Incov SA din municipiul Alba Iulia. Un angajat al fabricii a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba, în stare comatoasă, după ce a căzut de la doi metri înălțime accidentându serios.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, angajatul este din Teiuș și în timp ce se afla ridicat pe un elevator pentru a înlătura izolația unei țevi din incinta societății, s-a dezechilibrat și a căzut de la circa doi metri înălțime, izbindu-se de sol.

Polițiștii din cadrul IPJ Alba au deschis un dosar de cercetare și investighează condițiile în care s-a petrecut accidentul de muncă, în vederea stabilirii cauzelor și a celor responsabili.

Inspectorii ITM Alba cercetează de asemenea dacă au fost respectate normele legale de protecție a muncii și cine se face vinovat de producerea accidentului.

UPDATE taport IPJ Alba: Luni 22 iulie, orele 10,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SUNAU 112  cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia s-a produs un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.G., de 53 de ani, din  Teiuş, angajat al societăţii, în timp ce efectua lucrări la o înălţime de cca. 2 metri, a căzut din containerul ridicat la acea înălțime cu ajutorul unui motostivuitor.

În urma accidentului, muncitorul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea