Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident de circulație pe DN7, între Balomiru de Câmp și Valea Ciorii – o persoană a decedat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

descarcerare vintuO persoană a decedat iar alte două au fost rănite, în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier produs pe DN7, între localitățile Balomiru de Câmp și Valea Ciorii.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune puternică între un autoturism și un camion. Una dintre victime a rămas blocată în autovehicul, motiv pentru care s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare de la Garda de pompieri din Sebeș.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului pentru cercetări, persoana încarcerată a decedat iar alți doi pasageri în autovehicule, au fost răniți, în urma impactului.

UPDATE 2: Persoana decedată este șoferul autoturismului (marca Volkswagen Polo) în vârstă de 31 de ani, din Cugir. În urma cercetărilor de la locul accidentului s-a stabilit că acesta a efectuat o depășire neregulamentară, a intrat pe contrasens și a lovit camionul care se deplasa regulamentar, din sensul opus. În urma coliziuni o femeie, pasageră în autoturism și șoferul camionului au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

UPDATE 3: ”La data de 12.06.2013, ora 22.25, pe DN7, în afara localităţii Balomir, G.C.V., de 31 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Boldur, judeţul Timiş. În urma accidentului G.C.V. a decedat iar S.A.C., de 36 de ani, din Cugir, pasageră în autoturism a suferit leziuni corporale grave. Conducătorul autotractorului a suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Foto:  arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea