Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sărbătoarea locală „FIII PIANULUI”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminică, 14 august a.c., Primăria şi Consiliul Local al comunei Pianu vă invită să participaţi la sărbătoarea locală „FIII PIANULUI”, manifestare ajunsă la cea de-a doua ediţie.
Programul manifestării:
lora 13.00 – participare la slujba religioasă ţinută în Biserica Evanghelică din Pianu de Jos pentru saşii veniţi de peste hotare, urmată de depunere de coroane la Cimitirul săsesc, precum şi la Monumentul Eroilor din Pianu de Jos.
lora 16.00 – Parada portului popular.
lora 16.30 – Acordarea de Diplome de Excelenţă unor personalităţi locale, judeţene, din ţară şi de peste hotare.
lora 17.00 – Spectacol folcloric. În cadrul acestuia vor evolua: Ansamblul Judeţului Alba, condus de dl. Alexandru Pall, Cătălin Haşa, Ansamblul folcloric de la Săliştea, Ansamblul folcloric „Vinţana”, Ansamblul folcloric „Pianu”, Fanfara din Petreşti, Formaţia locală de dansuri tradiţionale săseşti, Maricica Nehoianu, Nea Mitică de la Vaslui, Traian Jurchelea şi Ionuţ Fulea.
lora 21.30 – Focuri de artificii, urmate de un frumos spectacol de muzică uşoară susţinut de formaţia „TOP 40” din Augsburg – Germania şi de formaţia de muzică rock „Day One” din Alba Iulia.
lora 24.00 – Discotecă în aer liber.
Luni, 15 august, de sărbătoarea Sfintei Marii, după-amiaza, organizatorii vor mai efectua pentru invitaţii din ţară şi de peste hotare o ieşire în aer liber la Strungari, ce se va lăsa cu o masă câmpenească tradiţională. Vă aşteptăm cu drag!
Primăria Pianu
primar Marin PETRUSE
Consiliul Local al comunei Pianu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea