Rămâi conectat

Sport

Scandal la Mihalţ! *Partida Arena – Olimpia Aiud întreruptă în minutul 55, după ce un asistent a fost lovit de David Florea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida de la Mihalţ, din Liga a IV-a dintre Arena Alba Iulia şi Olimpia Aiud a fost întreruptă în minutul 55, în urma unui scandal, la scorul de 0-1. Astfel, după ce s-a consultat cu centralul Dan Monea (Cluj) asistentul Alexandru Roşu (Sântimbru) a anulat pe motiv de ofsaid un gol reuşit de Marcel Florea! Într-o primă fază, reuşita a fost validată, dar apoi după ce arbitrii s-au consultat, asistentul şi-a dat seama că a greşit şi a revenit asupra hotărârii iniţiale.

*Jucător nervos!

Nervos, jucătorul Arenei, David Florea (numărul 11), în fapt unul dintre sponsorii echipei, l-a atacat strâns pe Dan Monea şi apoi şi-a vărsat nervii pe arbitrul asistent, conform martorilor oculari.

După ca s-a aşteptat circa 15 minute pentru calmarea spiritelor, brigada de arbitrii a intrat la vestiar, iar la stadion a ajuns şi un echipaj de poliţie chemat de arbitrii, prin apel la 112.
David este unul dintre fraţii Florea şi împreună cu Marcel joacă fotbal de plăcere la nou-promovata în Liga a IV-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea