Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Fără permis de conducere și cu mașina neînmatriculată, la plimbare prin Bucerdea Grânoasă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii aflați în executarea serviciului pe  raza  comunei  Bucerdea Grînoasă au efectuat semnalul de oprire în trafic pentru un autoturism iar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, au trecut la urmărirea autovehiculului, care și-a continuat apoi deplasarea pe un drum de ţară, unde datorită terenului greu accesibil, nu a mai putu fi ajuns din urmă.

Din verificările ulterioare efectuate s-a stabilit că valabilitatea plăcuţelor cu numerele de circulaţie provizorii aplicate autovehiculului respectiv era expirată, iar în urma idenificării conducătorului auto, un tânăr de 23 de ani, din Bucerdea Grînoasă, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea