Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/VIDEO: Acţiune de caritate a clubului LEO Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

5 mai 2013 | Clubul Leo Fortress Alba Iulia, o organizaţie nonguvernamentală de voluntariat formată din tineri ambiţioşi, încrezători şi dinamici a săvârşit o nouă acţiune de caritate şi a împărţit 460 de ouă persoanelor care au trecut în această după masă prin faţa Catedralei.

Tinerii cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani au făcut deja o tradiţie în „Oraşul Unirii” prin acţiunile de caritate făcute cu ocazia sărbătorilor, dar şi alte acţiuni din timpul anului menite să ajute comunitatea din care facem parte. Acţiunea de astăzi a început la ora 18.00 şi a ţinut aproximativ o oră şi jumătate, iar membri clubului au donat câte un ou roşu cu ocazia Sfintelor Sărbători. Cu această ocazie tinerii le-au explicat persoanelor întâlnite ce înseamnă să fii LEO şi le-au oferit câte un pliant cu informaţii suplimentare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Leadership Experience Opportunity şi anume experienţa de a fi lider şi a întâlni noi oportunităţi a luat fiinţă în 2004 în oraşul nostru şi funcţionează sub egida „Dar din dar…”, moto-ul echipei fiind „nu este obligatoriu să fii Leo însă a fi Leo te obligă!”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea