Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO DARURI DE PAŞTI: Tinerii pesedişti din Sebeş au oferit 150 de pachete de alimente familiilor nevoiaşe

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, PSD Sebeș a adus bucurie în sufletele a zeci de familii nevoiașe, oferindu-le astăzi, 2 mai 2013, pachete cu alimente și dulciuri. Acțiunea a avut loc în Municipiul Sebeș, începerând cu ora 12.00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Social-democrații au pregătit 150 de pachete pentru familiile nevoiașe din municipiul Sebeș și localitățile aparținătoare Lancrăm, Petrești și Răhău. Inițiativa de a oferi pachete de Paște familiilor cu venituri reduse a venit din partea Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

 ”Este o tradiție ca în ziua de Joia Mare să oferim pachete persoanelor aflate în dificultate. Acțiunea de astăzi a fost iniţiată de organizația de tineret, cu sprijinul organizației de seniori a partidului”, a declarat Spătariu Vasile – președintele Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

La acțiunea de astăzi au participat o parte din tinerii social-democrați, dintre care amintim: președintele TSD Spătariu Vasile, vicepreședinții TSD Bologa Răzvan, Dăncilă Florin, Fulea Florin, Radu Daniel, Todoran Raul, secretar Tărâță Anca, împreună cu președintele Organizației municipale a PSD Sebeș, Romică Dragosin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Bogdan Ilea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea