Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, despre Ioan Dîrzu: “Aveţi grijă să nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat!”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lupta politică în interiorul USL Alba se încinge! Liderii celor două partide aliate, deputatul PSD Ioan Dîrzu şi purtătorul de cuvânt al PNL Alba Florin Roman s-au atacat dur joi, prin intermediul comunicatelor de presă.
După ce Ioan Dîrzu a ironizat “rezultatele magnifice” ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba şi a lui Teodor Atanasiu despre care sugerează că asaltează presa locală cu laude şi bune intenţii, întrebându-se retoric când mai au aceştia timp să muncească, replica lui Roman nu a întârziat să apară. Acesta îi transmite partenerului său de alianţă social-democrat, să aibă grijă să nu păţească precum Pinochio si să îi lase pe cei care lucrează în administraţie să-şi facă treaba.


„Vad ca după domnul primar Mircea Hava, un alt politician mă ataca pentru comunicarea publica pe on-line. Domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat. El a mai declarat si ca PSD a adus ADR Centru si OIR POSDRU, instituţii regionale infinitate in 1998 si 2007, in timpul guvernării liberale. Prin magie, PSD aflat in opoziţie a generat insa…acte normative si hotărâri de guvern. Aveţi grija sa nu păţiţi ca Pinochio domnule deputat! Va invit sa lăsaţi politica de o parte si sa va ocupaţi de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD. Iar dacă nu reuşiţi altceva decât sa fiţi politician, lăsaţi-i pe cei care lucrează pentru oameni din administraţie să-şi facă treaba. Eu am treaba multă, de exemplu sa introducem apa la Cut unde aţi lăsat fără sprijin un primar PSD. Politica înseamnă povesti, administraţia înseamnă fapte. Cât despre on-line nu va mai chinuiţi domnule deputat, unii nu învaţă niciodată”, a afirmat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea