Rămâi conectat

Ştirea zilei

Luni: Dosarul de corupție al fostului director al DSV Alba, Vasile Bereș, pe masa judecătorilor de la Tribunalul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou termen în dosarul de corupție al directorului DSV Alba, Vasile Bereș, este programat pentru luni, 15 aprilie, la Tribunalului Alba. Acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu și luare de mită.

Potrivit rechizitoriului “În perioada 29 decembrie 2009 – martie 2012, inculpatul Bereş Vasile, în calitate de director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, contrar atribuţiilor de serviciu, a anulat un număr de 3 procese-verbale prin care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale unor persoane fizice şi nu a dat în debit alte două procese-verbale de contravenţie, modalitate în care a cauzat bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 3.920 lei, reprezentând contravaloarea amenzilor care nu au fost încasate.

În perioada 9 – 10 aprilie 2012, inculpatul Bereş Vasile, în calitate de director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, a pretins şi primit de la un denunţător, director al unui magazin de desfacere, produse alimentare în valoare de 200 lei pentru a nu mai efectua controale la unitatea respectivă. A.N.A.F”.

D.G.F.P. Alba s-a constituit parte civilă în cauză, iar primarii din Aiud, Cîmpeni, Mihalț și Vidra sunt părți vătămate. Dosarul este la al 10-lea termen de judecată. 5 amânări au fost pentru administrare de probe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea