Rămâi conectat

Sport

Promovarea, unicul obiectiv pentru nou-înfiinţata echipă de volei CSV Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Handbal la Sebeş, baschet la Alba Iulia, volei la Blaj, reprezintă noua configuraţie sportivă a judeţului Alba. Un nou oraş a apărut pe harta voleiului feminin românesc. Este vorba de micuţul oraş Blaj, care are gânduri mari pentru viitor, conform siteului handbalvolei.ro. Susţinută de autorităţile locale, echipa CSV a început campania de achiziţii care să-i asigure prima şansă în lupta pentru promovare în Divizia A1. Trebuie spus că oficialii clubului merită felicitaţi pentru hotărârea luată de a juca în primul sezon în Divizia A2, cu toate că au avut propunerea de a se asocia cu „muribunda” Pro Volei Botoşani. Revenind la lotul de jucătoare, CSV Blaj a reuşit în aceste zile nu mai puţin de 8 transferuri, numai jucătoare de la echipe din prima divizie. După ce au transferat nu mai puţin de 6 jucătoare din prima ligă, gruparea ardeleană a reuşit încă două mutări spectaculoase pentru o echipă de divizia B.
În cele ce urmează vă prezentăm noile achiziţii ale grupării nou apărute în voleiul feminin românesc: *Valentina Rusu (28 de ani, centru; 1,85 înălţime). A mai evoluat la CSU Medicina Târgu-Mureş, Penicilina Iaşi, Ştiinţa Bacău şi SCM U Craiova; *Alina Covrig (26 ani, centru sau extremă; 1,85 înălţime). A mai evoluat la Unic Piatra Neamţ şi Pro Volei Botoşani; *Oana Duţă (23 ani, libero; 1,60 înălţime). A mai evoluat la Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău, Universitatea Cluj, Pro Volei Botoşani; *Roxana Lupu (28 ani, centru, universal sau coordonatoare; 1,89 înălţime). A mai evoluat la Ştiinţa Bacău, Universitatea Cluj, Pro Volei Botoşani; *Alexandra Ciontoş (24 ani, extremă; 1,79 înălţime). A mai evoluat la Universitatea Cluj; *Melinda Dobeş (23 ani, centru; 1,82 înălţime). A mai evoluat la Universitatea Cluj; *Andreea Niţulescu (24 ani, coordonatoare; 1,80 înălţime). A mai evoluat pentru Ştiinţa Bacău; *Laura Mastahac (31 ani, secund sau libero; 1,76 înălţime). A mai evoluat pentru Unic Piatra Neamţ şi Pro Volei Botoşani.
De pregătirea echipei se vor ocupa Alexandru Man (foto, în dreapta, rândul de sus, în negru, alături de componenţii echipei masculine CSŞ Blaj) şi Liliana Bogendorfer. Alexandru Man este soţul Cristinei Man, reputata antrenoare de atletism la AC „Mica Romă” Blaj. Voleibalist de performanţă, component al echipei de volei ARDAF Cluj, cu care a cucerit o dată Campionatul Naţional şi de trei ori Cupa României, a mai participat în Cupa Cupelor şi Cupa Campionilor reuşind şi câştigarea Campionatului European Universitar. Alexandru Man a mai evoluat un an în Franţa la SAS Epinal în 2001.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) – locul 7 în seria de calificări la Campionatele Europene Under 18 și ratarea accederii în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj) a concurat la Campionatul European Under 18 din Slovacia în calificările probei de 800 de metri, nereușind calificarea în semifinale, la cea mai importantă competiție a anului în ceea ce-l privește. Competitorul din Alba s-a clasat pe locul șapte (ultimul) în a treia serie de calificare cu timpul 1:55.68, cursa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea