Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Victor Ponta: TVA-ul la pâine va fi redus, experimental, la 9%, în perioada 1 iulie – 31 decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul României a convenit cu Fondul Monetar Internațional să aplice o reducere experimentală la 9% a TVA la pâine, între 1 iulie și 31 decembrie. Dacă rezultatele vor fi favorabile, taxa pe valoare adăugată ar putea fi diminuată şi la fructe, legume, sau carne, a declarat premierul Victor Ponta pentru Antena 3.

Ne-am gândit să facem această reducere pe tot lanţul, pentru că n-avem voie să facem doar într-o parte a lanţului, şi să vedem dacă în cele şase luni, teoria noastră, că de fapt vom avea încasări mai mari cu un TVA mai scăzut, sau teoria FMI-ului, că o să avem o nouă gaură la buget, este cea reală. De aceea, eu i-am cerut lui Daniel Constantin (ministrul Agriculturii- n.r.) să facă un parteneriat cu producătorii, să le explice că dacă avem succes trecem de la pâine şi la alte produse„, a spus Ponta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preşedintele ROMPAN, Aurel Popescu a declarat, pentru aceeași televiziune, că este o măsură ”curajoasă şi excepţională ce va revoluţiona problema evaziunii fiscale„.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea