Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO: Show de zile mari oferit albaiulienilor de către trupa Antract

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de albaiulieni au ales să îşi petreacă seara de sâmbătă în compania muzicii bune, alături de trupa Antract. Goldies Pub a găzduit concertul celor cinci băieţi.

Distracţia a fost asigurată pentru albaiulienii prezenţi la concert. Băieţii au interpretat atât piese din repertoriul propriu, cât şi cover-uri după melodii rock celebre.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Energia trupei Antract a fost molipsitoare pentru public şi în scurt timp toţi cei prezenţi au căntat împreună cu trupa piese îndrăgite. Chiar dacă în ultimul timp Antract nu a fost o formaţie foarte prezentă în show-biz-ul autohton, aseară cei cinci băieţi au făcut spectacol în faţa albaiulienilor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

4 mai – Ziua internaţională a pompierilor, prilej de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

4 mai – Ziua internaţională a pompierilor, prilej de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor Anual, la data de 4 mai, comunitatea internaţională celebrează Ziua internaţională a pompierilor, cu scopul de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea