Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultate remercabile obţinute de elevii liceelor din Cugir la faza pe judeţ a olimpiadelor şcolare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de elevi, aparţinând celor două licee din Cugir: Colegiul Naţional ,,David Prodan” şi Colegiul Tehnic ,,ID Lazarescu” au participat pe parcursul a aproape o lună de zile la etapa judeţeană a olimpiadelelor şcolare 2012-2013. Ca în fiecare an, şi de această dată, participanţii la concursurile organizate la acest nivel au obţinut rezultate meritorii, care dovedesc încă o dată că eforturile depuse la învăţătura sunt răsplătite cum se cuvine, iar cadrele didactice au la rândul lor satisfacţia străduinţei cu care şi-au pregătit elevii.

Un palmares notabil a înregistrat Colegiul Naţional ,,David Prodan” care s-a întors de la concursuri cu nu mai puţin de 6 locuri I, 3 locuri II, 3 locuri III, precum şi cu 6 Menţiuni. Redam mai jos elevii câştigători ai locurilor I care s-au calificat pentru faza naţională, precum şi cadrele didactice care s-au ocupat de îndrumarea acestora:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Colegiul Naţional ,,David Prodan”:  Limba romană şi Filosofie: Arion Iulia Cristina, clasa a XII-a D -profesor îndrumător: Moldovan Alina Valentina, repectiv Oarga Liliana Serafina; Logică: Bena Tabita clasa aX-a A -profesor indruator: Oarga Liliana; Informatică: Simoiu Robert clasa aXII-a A -prof. îndrumător Furdui Calin Răzvan; Matematica: Jugariu Mihai clasa aX-a A – prof. îndrumător Andone Cristina; Limba franceză: Voculeanu Adelina clasa a X-a A -prof. îndrumător Munteanu Anca; Colegiul Tehnic,,ID Lazarescu”: Matematica ,,Haimovici”: Loc I Raluca Petrariu Clasa a XII-a A  Filieră tehnologică, profil Servicii- Prof.îndrumător Precup Cludia; Matematica ,,Haimovici” Cristina Dumitrean Clasa a IX-a A – profesor îndrumător Ioan Muntean.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște De Paşte, în satul Presaca Ampoiului, comuna Meteș, din judeţul Alba, copiii primesc a doua zi de Paște, o pomană dată în numele celor morţi şi a celor care nu au fost pomeniţi niciodată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea