Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia va pune la dispoziție un spațiu pentru ”Școala Kronstadt”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primarul Mircea Hava va participa miercuri, 13 martie, la invitația Consiliului Județean Alba, la întâlnirea Comitetului de Dezvoltare Economică.

Întrunirea a fost inițiată de către reprezentanții mediului economic al județului Alba, având ca scop discuții cu tema prezentării Școlii Profesionale Germane Kronstadt, ce pregătește tineri muncitori calificați în diverse specialități. Unul dintre motivele participării edilului este disponibilitatea municipalității de a identifica și aloca un spațiu pentru desfășurarea activității educaționale pe raza municipiului.

Salutam initiativa Consiliului Judetean si a mediului de afaceri local din judet privitor la acest tip de scolarizare de care avem atata nevoie. Vom sprijini intotdeauna astfel de demersuri, iar in cazul de fata vom face tot posibilul, ca in urma discutiilor si a solicitarilor manifestate, sa punem la dispozitie resursa materiala. Avem in vedere cladirea internatului Colegiului Dorin Pavel, dar si alte posibilitati care s-ar putea concretiza. Ca administratie locala suntem preocupati de formarea profesionala autentica, a unor tineri care ar putea activa ulterior in Alba iulia sau in localitatile invecinate.”, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea