Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO: „Mărţişor pentru mama”, la Casa Orăşenească de Cultură din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 100 de elevi şi preşcolari aparţinând instituţiilor de învăţământ din Cugir au prezentat miercuri, 6 martie, pe scena Casei Orăşeneşti de Cultură un deosebit de atractiv program artistic intitulat „Mărţişor pentru mama”.

Ca la o adevărată competiţie, tinere talente ale  şcolilor gimnaziale „Singidava”, Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 3, precum şi micuţii de la grădiniţele „Prichindel”, „Voinicel” şi grădiniţa nr. 5, s-au întrecut într-un grandios spectacol, în faţa unei asistenţe care i-a aplaudat la scenă deschisă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Copiii au recitat emoţionante versuri în care mama ocupă un rol central, s-a cântat despre primăvară şi frumuseţile ei, s-au prezentat dansuri populare mixte şi s-a interpretat muzică folk.

Meritul pentru reuşita acestui eveniment se datorează şi efortului depus, ca de fiecare dată, de către profesori, învăţători şi educatori care s-au străduit ca instituţia pe care o reprezintă să fie cea mai bună.

Manifestarea a fost organizată de Consiliul Local, Primărie şi Casa de Cultură cu sprijinul unităţilor de învăţământ prezentate mai sus. (C. P. )

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta A treia zi de Paști este supranumită Marțea Albă, zi foarte importantă și notată tot cu cruce roșie în calendarul ortodox. Ce se întâmplă în această zi și care sunt cele mai cunoscute tradiții legate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea