Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Monden-Clubbing

Primavara – vara 2013, rochii in culori trendy

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Daca ar fi sa ne intoarcem pentru o clipa in lumea mirifica a basmelor copilariei noastre, cu parfum de inocenta si amintiri de pus la icoane, ne-am trezi intr-o lume fantastica, plina de zane, feti frumosi si spiridusi. Dar cum am cam depasit acea varsta minunata, ne vom margini sa intram intr-o alta lume, cel putin la fel de fabuloasa, lumea modei si a culorilor sale. Orice fashionista este interesata de trendurile modei actuale, in special pentru sezonul de primavara-vara 2013, pentru ca primavara este atat de aproape incat aproape ca simtim cum infloresc ciresii, cum toata natura canta in felul sau, explodand de culoare si prospetime.

Tocmai din aceasta prospetime si din forta vitala a naturii s-au inspirat si designerii cand au stabilit trendurile de culoare pentru sezonul estival al acestui an. Si oferta este deosebit de generoasa, poate multumi si cele mai pretentioase gusturi si stiluri, pentru ca la fel ca si natura-mama, cuprinde practic un adevarat curcubeu de culori. Blonde, roscate sau brune, aveti de unde alege culorile voastre preferate pentru tinutele elegante pe care le veti etala in sezonul cald, de la nuantele de pamant, de galben auriu, de anason sau griurile colorate, ca sa nu mai vorbim despre culoarea anului, verdele smarald, pata de culoarea care vine sa ofere prospetimea sa stralucitoarea unui outfit poate ceva mai sobru.

Intai de toate, nu putem sa uitam de baza unei garderobe, care ramane ca intotdeauna rochia neagra, care accesorizata diferit si cu fantezie, poate parea mereu o rochie noua si astfel o puteti purta de ori cate ori doriti. La aceasta categorie includem atat rochita neagra scurta, celebra “Little black dress”, cat si rochiile de seara negre, care pot fi intr-o gama extrem de diversa, de la cele elegante, sofisticate si classy, la cele sexy si incitante. Oricare este alegerea pe care o faceti, trebuie sa aveti grija sa aiba un croi cat mai actual, in trendul acestui an si sa alegeti un model care sa va avantajeze.

Urmeaza imediat culoarea nude cu toate nuantele sale, denumita de multi designeri si “noul negru”, tocmai pentru a descrie cat mai elocvent faptul ca poate fi purtata aproape oriunde si asortata la orice alte culori, fiind o culoarea neutra si foarte permisiva.

Nu exista practic primavara sau vara in care sa nu fie la mare cautare pastelurile romantice, insirate ca un sirag de margele de la rozul cel mai diafan, la culoarea piersicii, somon sau verdele crud al firului inca fragil de iarba. Natura renaste, mereu proaspata si vie, asa ca si designerii au pus toata aceasta involburare de culori in colectiile lor.

Albastrul, un alt substituent al negrului, se poarta, de asemenea, in toate nuantele sale, de la bleu ciel, pana la un abastru puternic sau albastru metalizat. Tot aici isi face loc si violetul, culoarea regala, care este destinat persoanelor cu o personalitate puternica si foarte hotarata.

In niciun caz nu putem uita de rosu si portocaliu, pentru ca nu ies practic niciodata din moda, fiind culorile care celebreaza viata, iubirea, energia si vitalitatea. Rosul aprins este culoarea specifica a tuturor sarbatorilor, asa ca fiecare femeie trendy trebuie sa aiba in garderoba sa si o “Little red dress”, dar si o tinuta rosie de mare gala, tocmai buna parca pentru a pasi pe covorul rosu. Purtati asadar rosu, culoarea puterii, mereu reinterpretata in feluri noi si inedite.

Si in final, trebuie sa va mai spunem ca vara aceasta este dominata de alb, mergand de la albul partial dintr-un outfit, pana la tinuta “All white”, care este practic o nota a permanentei in moda estivala.

“Se poate spune despre culorile trendy in sezonul primavara-vara 2013 ca sunt practic un manunchi de contraste, care, intr-o imbinare aproape arhitecturala, confera o armonie speciala paletei de culori pentru sezonul cald al acestui an”.

Sursa foto: TrendyLook.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 18 – 24 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 18 – 24 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Promo Voucher cadou – Până la finalul anului, la o selecție de filme, pentru minim 2 bilete achiziționate, vom oferi 1 voucher Uber de 35 lei cadou. Film Orar 10 Lives DUB […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea