Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Alexandru Olinovici, medicul veterinar din Cugir, dispărut în ianuarie, găsit spânzurat lângă Vinerea

Bogdan Presecan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

IPJ Alba a anunțat luni, 25 februarie, faptul că bărbatul de 39 de ani din Cugir, dipărut în 28 ianuarie de la domiciliu, a fost găsit spânzurat  de un copac lângă localitatea Vinerea. 

Este vorba despre medicul veterinar Alexandru Olinovici, declarat dispărut chiar de mama lui în urmă cu  o lună. Cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat de cureaua de la pantaloni 

O echipă mixtă, formată din polițiști și procurori efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili modul în care s-a petrecut tragicul eveniment.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Apropiații bănuiesc că problemele financiare au fost cele care l-au determinat pe tânăr să își pună capăt zilelor. Se pare că bărbatul acumulase datorii la furnizorii de la care achiziționa marfa pentru magazinul veterinar. Olinovici a lucrat o perioadă  la farmacia veterinară de pe strada 21 Decembrie 1989, din Cugir, pe care ulterior a cumpărat-o. Se pare însă că afacerea a mers prost, medicul veterinar fiind nevoit să se împrumute la bancă. Ultima data bărbatul fusese vazut in localitatea Vinerea, cand a fost chemat să facă examenul medical al animalelor impuscate la o partida de vanatoare organizată.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 25 februarie, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona numita “Tabaristi” , situată între localităţile Vinerea şi Şibot, într-o zonă cu lăstăriş, a fost găsit un bărbat spânzurat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat Alexandru O., de 39 de ani, din Cugir, un bărbat care era dispărut de la domiciliu din data de 28.01.2013 şi care era dat în urmărire naţională.

La o verificare sumara a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.”

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea