Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Bistra a dat foc la casă după o ceartă cu soția

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pichetul de Pompieri Cîmpeni a fost solicitat astăzi să intervină în localitatea Tolăceşti, comuna Bistra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit şi 2 anexe gospodăreşti.

Pompierii militari au încercat să se deplaseze cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, însă din cauza drumului impracticabil, au fost nevoiţi să meargă pe jos, aproximativ 1 km şi jumătate până la locul incendiului. La momentul sosirii, au constatat că ardea o casă de locuit din lemn, o şură de aproximativ 50 mp şi un grajd în care se aflau trei vaci, trei viţei, un bou şi patru porci.

Fiind vorba de un sat răsfirat de munte, nu a existat pericolul extinderii focului şi la bunurile altei proprietăţi. Totuşi,  pompierii militari au luat măsurile pentru protejarea unei bucătării de vară şi a 3 clăi de fân aflate în apropiere.

Cauza de izbucnire a incendiului o reprezintă acţiunea intenţionată a proprietarului bunurilor, pe fondul unor neînţelegeri conjugale. În casă mai locuia şi o persoană de sex masculin cu un handicap locomotor, rudă a proprietarului.  Pompierii l-au transportat pe acesta pe braţe, până la locul unde a putut ajunge un alt autovehicul de teren şi o ambulanţă cu care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba

Bera Larisa

Publicat

în

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba Gest impresionant al unui om de afaceri controversat din România. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că va oferi o sumă de bani tuturor elevilor din țară care obțin nota 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea