Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nicolae Sântimbrean de la PNL Alba – unicul candidat pentru postul de director la OIR POSDRU Centru

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Așa cum anunțam încă de acum o săptămână în ziarulunirea.ro, Nicolae Sântimbrean, de la PNL Alba a participat astăzi, ca unic candidat, la examenul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru postul de director al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Centru (OIR POS DRU Centru), cu sediul în Alba Iulia.

Examenul de astăzi a a constat în testarea cunoștințelor informatice (cu în parcurgerea a 15 întrebări de tip grilă pe parcursul a 15 minute) și a celor de limbi străine. Concursul mai conține și o testare a cunoștințelor de legislație și un interviu pe care Sântimbrean, care a  fost propus pentru acest post de Biroul Teritorial Județean al PNL Alba, îl va susține săptămâna viitoare.

Postul vizat este din categoria funcțiilor publice de conducere unde candidații trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani; cunoştinţe limbi străine: cunoaşterea limbii engleze – nivel avansat; cunoştinţe operare PC: MS Office, Windows – nivel mediu.

Bibliografia pentru acest tip de concurs conține peste 20 de legi, ordonanțe și hotărâri de guvern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea