Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Noua conducere a organizaţiilor de pensionari PDL din judeţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul săptămânii trecute, la Alba Iulia a avut loc Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei de Pensionari a PDL Alba. La reuniunea celor 90 de delegaţi cu drept de vot din tot judeţul au fost prezenţi prim-vicepreşedintele PDL Ion Dumitrel, secretarul general Alexandru Pereş, senatorul Nicolae Dobra şi deputatul Corneliu Olar, care le-au transmis pensionarilor democrat – liberali nu numai salutul lor dar şi mulţumirea pentru sprijinul acordat de-a lungul campaniilor electorale trecute şi îndemnul de a-şi păstra unitatea şi puterea pentru viitor.
A fost reconfirmat în funcţia de preşedinte dl.Vasile Lovin, alături de noul Birou Permanent al Organizaţiilor Pensionarilor PDL din judeţ care are următoarea componenţă: Ioan Ciuhat şi Aurel Voicu – prim-vicepreşedinţi; Marius Catană – secretar general; Nicolae Capătă, Dorin Coşniţă, Vasile Cristea, Dumitru Mateica, Silvia Radu – vicepreşedinţi; Dorin Aron, Marin Başa, Maria Împuşcătoiu, Despina Stanciu şi Vasile Stan – secretari executivi. (L.V.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului. Potrivit IPJ Alba, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea