Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Patronul unui “en-gros” de legume-fructe din Alba Iulia, trimis în judecată pentru evaziune fiscală de aproape 500.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi 31 ianuarie, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au finalizat cercetările într-un dosar penal în care R.C.G., de 39 de ani, din Alba Iulia, este învinuit de comiterea infracțiunilor de „efectuarea cu ştiinţă de înregistrări inexacte precum şi omisiunea cu ştiinţă a înregistrărilor în contabilitate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 43 din Legea 82/1991 privind contabilitatea şi omisiunea evidențierii în acte contabile a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 9 lit. b. din Legea nr. 241/2005.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 2008-2010, învinuitul, în calitate de asociat şi administrator al unei societăţi comerciale ce are ca şi obiect de activitate comerţul cu legume şi fructe, a derulat activităţi comerciale omiţând, în parte, să evidenţieze în contabilitate veniturile realizate, cauzând în acest fel un prejudiciu bugetului de stat, în valoare de 487.565 lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale, emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a lui R.C.G.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

24 mai: Ziua europeană a parcurilor naționale. Cum a ajuns să fie celebrată această zi și care este scopul acesteia

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 mai: Ziua europeană a parcurilor naționale. Cum a ajuns să fie celebrată această zi și care este scopul acesteia An de an, la data de 24 mai, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, la nivel continental, această zi având scopul de a apropia oamenii de natură și dea sensibiliza publicul privind impotanța frumuseții […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea